سه شنبه , تیر ۶ ۱۳۹۶
خانه / مقالات / نکات لازم و مشترک جهت اخذ رواديد

نکات لازم و مشترک جهت اخذ رواديد

روادید فرودگاهی

ویزای ایران

تعریف :
متخصصین یا ماموران شرکـت های خصوصی دولتی و بازرگانی یا وزارتخانه ها سازمانها که به منظور انجام امور تجاری،بازرگانی یا اداری قصد مسافرت به جمهوری اسلامی ایران را دارند می توانند نسبت به اخذ روادید در مبادی فرودبرخي جمهوری اسلامی ایران اقدام نمایند .
دفتر بخش روادید وزارت امور خارجه مستقر در مبادی فرودبعضی کشور به وقت مراجعه متقاضی به آن بخش و تنظیم فرم درخواست روادید نسبت به تحلیل درخواست اقدام و بعد از موافقت نسبت به صدور روادید اقدام می نماید .
توجه :
مسافرین محترم می توانند قبل از مسافرت به کشور نسبت به ثبت تقاضای از طریق روادید الکترونیکی اقدام و بعد از دریافت کد رهگیری موضوع صدور روادید در مبادی فرودبعضی کشور را پیگیری نمایند

« مدارک لازم »
– متقاضی روادید و ارایه اصل گذرنامـه با اعتبار حداقل ۶ ماه و بدون هر گونه خدشه یا ایراد
-تکمیل امضای سوال نامـه ویژه درخواست صدور روادید
-پرسش نامـه ها می بایست با خط خوانا بطور کامل تنظیم و ارایه گردند .
-چنانچه متقاضی جهت همسر فرزند(ان) درخواست صدور روادید به عنوان همراه در گذرنامـه را داشته باشد می بایست معین ات دقیق آنها را در پرسش نامـه ها درج نماید .
-معین ات و عکس جالب همسر و فرزندان (زیر ۱۸ سال) قبلاً در گذرنامـه متقاضی درج شده باشد .
– طعه عکس۴*۶ جديد و يکنواخت (تمام رخ , بدون کلاه , عينک شال گردن ) متقاضی و همراهان
– بهای سوال نامـه یا روادید اتباع کشورهای امریکا انگلستان و کانادا زمان دریافت پرسش نامـه مدارک درخواست روادید اخذ می شود در صورت رد تقاضا مسترد نخواهد شد .
– بهای روادید اتباع کشور آلمان دریافت مدارک درخواست روادید اخذ می شود و در صورت رد تقاضا نیمی از بهای دریافت شده مسترد خواهد شد .
– یک ورژن عکس صفحه معین ات گذرنامـه
– اصل تصویر کارت بیمه

«« شرح ات »»
الف – دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی همين طور مطالبه مدارک و یامستندات دیگر مخیر است .
پ – متقاضی پس از دریافت روادید ، می بایست معین ات تاریخهای مندرج در آن را به دقت ارزیابی و در صورت وجود مغایرت مراتب را به مامور مستقر در بخش روادید فرودگاه اعلام تا نسبت به تعویض آن كار نماید .
ت – دارنده روادید می بایست بر طبـق تاریخهای مندرج در روادید به ایران وارد و در موعد مقرر خارج گردد .
ث – اقامت بیش از مدت اقامت مندرج در روادید در ایران خلاف قوانین مقررات جمهوری اسلامی ایران
است .
چ – دارندگان روادید بعد از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین مقررات جاری در آن خواهند بود

مطلب پیشنهادی

۱۰ تأثیر شگفت‌انگیز موسیقی بر ذهن

۱۰ تأثیر شگفت‌انگیز موسیقی بر ذهن در این مطلب قص داریم تاشما دوستان را با …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *